T1 VALORANT публикува изявление за забрана за измама на PUBG на новия помощник треньор

Публикувано от 2026-07-19

Screengrab чрез T1

Треньорският екип на T1 VALORANT публикува по-рано днес изявление относно забраната на помощник-треньора Cody "Stunner" MacLeod за измама по време на кариерата му в PUBG.

„Искахме всички да разберат, че сме били и напълно наясно с историята на Коди, включително забраната, която той получи за инсталиране на мами на два отделни акаунта по време на кариерата си в PUBG“, заяви главният треньор на T1 Дейвид Денис.

Съобщение от @daviddenisnd и @StunnerFPS. pic.twitter.com/Nz4HPhIlw0

— T1 (@ T1) 9 април 2021 г.

Stunner също говори във видеото на T1, описвайки подробно кариерата си и колко му струва забраната.

По време на забраната си Стънър е бил известен като "Exko", според Магно "Pr0phie" Рамос, който публикува решението на PUBG esports на Stunner снощи.

Правя работата ми като 1 от играчите на PUBG във Valorant да разпространявам съзнанието, че @ T1 е взел нов помощник треньор @StunnerFPS същия човек, който PUBG разследва и стигна до извода, че всъщност измама вече е променил името сиот Exko до StunnerFPS ? мислех, че всички трябва да знаят. pic.twitter.com/GpHF9XzoRC

- Pr0phie (@ pr0phie) 8 април 2021 г.

T1 обяви Stunner за нов помощник-треньор на своя отбор VALORANT на 8 април - и тогава в отговорите на неговото съобщение настъпи хаос .

Имаме удоволствието да обявим @StunnerFPS за помощник-треньор на нашия екип Valorant! pic.twitter.com/eSSrbOOAy8

— T1 (@ T1) 8 април 2021 г.

"'Велик аналитичен ум' Да, той имаше страхотен аналитичен ум, когато беше забранен за измама в PUBG и блокира всеки играч и променя името си във всяка игра и прониква на сцената, "каза играчът на Zenith Esports PUBG Джейдън" Вегас "Джеймс в отговор на съобщението.

„Не можете просто да изневерите в PUBG, след което променете името си, момче,“ каза бившият играч на PUBG и настоящият играч на Luminosity VALORANT Диондър „YaBoiDre“ Бонд.

В изявлението Stunner призна грешка. "Завинаги ще бъда най-голямото ми съжаление", каза Стънър. „Това отряза много от възможностите ми и това е добре.В края на деня, аз съм виновен, че съм част от този инцидент. "

Денис потвърди позицията си и заяви, че вярва, че Stunner се е променил.

Уверете се, че последвайте ни в YouTube за повече новини и анализи за еспорт.