Публикувано от 2026-06-30
Изображение чрез T1 Докато T1 всъщност успее да се състезава в събитие на Dota Pro Circuit, половината от състезателната сцена на Dota 2 в Югоизточна Азия може да са играли за отбора. Днес организацията реши да отхвърли както Samson “Sam_H” Hidalgo, така и Wilson “Poloson” Chin Wei.
Това бе шестият пореден месец, в който T1 направи някаква форма на ход в списъка. Организацията наскоро доведе и Souliya “JaCkky” Khoomphetsavong и Kenny “Xepher” Deo в края на ноември.
금 일부로 T1 Dota 2 에서 활동 한 Poloson 선수 및 Sam_H 선수 와 계약 을 종료 하게 되었습니다. / 함께 해주신 활약 에 감사 드립니다.
Днес се разделяме с Poloson и Sam_H. Ние високо ценим техния принос в екипа и им пожелаваме всичко най-добро. pic.twitter.com/LbhvwN8C0i
От създаването си през август миналата година T1 има 15 различни играчи в списъка си, включително двете си най-нови допълнения. Полосон всъщност беше най-дългосрочният играч на отбора, преди да бъде освободен по-рано днес, след като се присъединипрез май като част от първото разбъркване на отбора. Sam_H се присъедини по-късно през август.
„Днес се разделяме с Poloson и Sam_H“, каза T1. „Ние високо оценяваме техния принос към отбора и им пожелаваме всичко най-добро.“
Екипът е забелязал малко устойчив успех през 2020 г., но T1 успя да постигне трето място на Beyond the Summit Pro Series от четвърти сезон, който трябва да е показал поне управление, че има нещо с бившия забележителен Geek Fam Карл Джейме начело.
Сега организацията ще се стреми да попълни списъка си около Карл, Джаки, Ксефер и старши треньор Парк "Март" Тае-спечели преди рестартирането на DPC на 18 януари.